Voorstellen

Paula Boon (1961)

Privé: met liefde en plezier ben ik levenspartner, moeder van twee volwassen dochters, schoonmoeder én grootmoeder, en ik voel mij buitengewoon rijk met fijne vriendschappen!

Studie en werk: na mijn VWO volgde ik de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming waar ik de richting textiel volgde, dat leverde mij een eerstegraads docentschap op. Deze studie heeft mij op beeldend gebied goed leren waarnemen en inleven, hetgeen bij mijn coaching werk een goede ondersteuning is. Ik ben zeventien jaar docent geweest op de vrijeschoolpabo, en tevens mentor voor studie(motivatie) en levensvragen. Het was enorm inspirerend met deze (jonge) mensen te werken!

Vanuit interesse en liefde voor de ontwikkelende mens heb ik in 2006 de cursus biografische drieluiken gevolgd. Het vuur voor biografiewerk ontvlamde! Daarna doorliep ik de vierjarige opleiding biografisch coachen (www.biografiek.nl), ik maakte een carrière switch en startte mijn eigen praktijk aan huis. Sinds 2011 ben ik docent aan dit Instituut voor Biografiek, en vanaf 2017 verzorg ik ook een deel van de dagelijkse organisatie aan dit instituut.

Bij onze buitenlandse opleidingen en conferenties en op eigen titel was/ben ik docent voor de biografische drieluiken (Hongarije, Duitsland, China, Brazilië, VS, Maleisië). Ik ben vanaf de eerste kennismaking actief betrokken bij het onderzoek naar/de ontwikkeling van deze diepgaande manier van werken. Zie ook mijn boek: ‘Het beeld voorbij, coachen met het biografisch drieluik’. www.biografiek.nl/onze_titels_367

Daarnaast geef ik losse cursussen en verzorg studiedagen/teambuilding op biografiegebied, zie ook cursusaanbod.  

Belangrijke inspiratiebron is het antroposofische mens- en wereldbeeld.