Reacties

“Paula kan heel goed luisteren en van daaruit stelt ze je de juiste vragen. Met haar werkwijze krijg je contact met thema’s die belangrijk zijn in je leven. Verbazingwekkend, hoe dat al vroeg in je leven zichtbaar is. Het heeft mij geholpen om een aantal keuzes te verhelderen. Twee jaar later werkt dit nog steeds positief door.”

“Nogmaals bedankt voor je inspirerende cursusdag. Ik voel dat het enorm veel met mij gedaan heeft. Je hebt de zon laten schijnen op plekken die allang in de vergetelheid waren geraakt. En waar de zon schijnt op open plekken in het bos kan nieuw loof groeien”

“Voor mij, als zoekende jongvolwassene, is Paula iemand geweest die hielp om mijn richting te bepalen, om mijn idealen te versterken, en om mijzelf beter te begrijpen én liever voor mezelf te zijn. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven straalde zij vertrouwen, warmte en liefde uit en dat is
belangrijk voor mij geweest. Ik kreeg in- en overzicht door de oefeningen die zij mij gaf.”

“Ik ben mij bewust geworden van hoe ik met de dingen omga, soms een beetje pijnlijk maar het helpt wel!”

“Paula kan erg goed luisteren, tussen de woorden door. Ze ziet lijnen en voelt wat verborgen is. Zij zal niet overnemen of invullen. Helpt om zelf te zien. Schatgraven in je eigen grond. Door de gesprekken kijk ik met meer mildheid naar hoe ik mijn leven heb geleid.”

“In mijn hele burn-out traject heb ik met minstens 10 professionals te maken gehad die me geholpen hebben. Bij jou en X heb ik de voorwaartse lijn gezien, het pad dat ik kon gaan en waar ik nu op zit.”

“Ik heb mij heel erg gezien gevoeld, dat doet goed.”

“Goh kind, wat een leuke vraag, daar had ik al geen 60 jaar aan gedacht.”

“Door jouw hulp durf ik nu uit mijn schulp te kruipen, je straalt vertrouwen uit, en ik voel me bemoedigd.”

“Zo’n drieluik is een wonder, wat heb ik daar veel aan ontdekt!”