Biografische Coaching

Je wilt dus iets: iets anders, of hetzelfde maar dan anders…
Waar ga je beginnen, hoe wil je dat aanpakken?  

Bij biografische coaching/levensloopgesprekken vind je een gesprekspartner die samen met jou allereerst je vraag onderzoekt om zo dicht mogelijk te komen bij wat jij nu eigenlijk wilt. Op grond daarvan nemen we jouw leven onder de loep, om zicht te krijgen op wie je bent, wat je hebt meegemaakt, hoe jij je leven tot nu toe vormgegeven hebt en wat echt belangrijk voor je is. Er is ruimte voor jouw oer-eigen verhaal, om (weer) bij je eigen impulsen te komen. 

Je bepaalt uiteraard zelf hoe vaak je wilt komen. Soms is een knoop al snel ontward en volstaat één (of enkele) gesprek(ken). Naast deze biografische gesprekken zijn er ook verschillende trajecten mogelijk, deze zal ik in het eerste gesprek met je bespreken en daar desgewenst advies over geven (zie ook Verschillende mogelijkheden). 

Het doel van de gesprekken is dat jouw specifieke kwaliteiten weer helder en voelbaar worden, zodat er opnieuw waardering ontstaat voor wie je bent en wat je doet. En zeker óók dat nieuwe inzichten je bemoedigen om keuzes te maken, er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Waar aan de orde kan ik je daarbij ondersteunen in het gericht plannen maken. 

Waar het aan de orde of gewenst is, kunnen de gesprekken ondersteund worden met kunstzinnige opdrachten en/of tussentijdse oefeningen.