Voorstellen

Paula Boon (1961)

Privé: ik ben met liefde en plezier; levenspartner, moeder van twee volwassen dochters, schoonmoeder, stiefmoeder én grootmoeder! En ik heb ook nog een eretitel: dikke vriendin!

Studie en werk: na mijn VWO volgde ik de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming waar ik de richting textiel volgde, dat leverde mij een eerstegraads docentschap op. Deze studie heeft mij op beeldend gebied goed leren waarnemen en inleven, hetgeen bij mijn coaching werk een goede ondersteuning is. Ik ben zeventien jaar docent geweest op de Vrijeschool Pabo, en tevens mentor voor studie(motivatie) en levensvragen. Het was enorm inspirerend met deze (jonge) mensen te werken!

Vanuit interesse en liefde voor de ontwikkelende mens heb ik in 2006 de cursus Biografische Drieluiken gevolgd. Enorm enthousiast geworden voor deze inhoud doorliep ik daarna de vierjarige opleiding Biografisch Coachen (www.biografiek.nl), en startte mijn eigen praktijk aan huis. Sinds 2011 ben ik docent aan dit Instituut voor Biografiek, en vanaf 2017 ook opleidingscoördinator. Bij onze buitenlandse opleidingen en conferenties (Duitsland, Hongarije en China) was/ben ik docent voor de Biografische Drieluiken. Ik ben vanaf de eerste kennismaking actief betrokken bij het onderzoek naar/de ontwikkeling van deze diepgaande manier van werken.
Daarnaast geef ik losse cursussen en verzorg studiedagen/teambuilding op biografiegebied. 

Belangrijke inspiratiebron is het antroposofische mens- en wereldbeeld.